Subsidie van KWTO

In schooljaar 2015-2016 hebben we van KWTO (Kenniscentrum Wetenschap en Technologie Oost, een verduurzamingspremie Wetenschap en technologie ontvangen van €1000,00. Dit bedrag hebben we besteed aan materialen voor wetenschap en technologie ter ondersteuning van de lessen in de Plusklas. Vervolgens zijn deze lessen weer aan de andere kinderen gegeven. Op deze manier geven we wetenschap en technologie een steeds grotere en duurzame plek binnen ons onderwijs en worden ook andere vakgebieden hierbij betrokken. Een van onze leerkrachten doet inmiddels de opleiding voor wetenschap en technologie. Dit is belangrijk om dit proces te ondersteunen en te integreren binnen de Noorderschool en de Zuiderbasisschool van Giethoorn.

Nieuwsbrief

Er verschijnt wekelijks een nieuwsbrief.
In deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen rondom onze school en onze leerlingen.
In deze nieuwsbrief staan soms zeer relevante zaken omtrent organisatorische zaken in de groepen. Op deze wijze willen we de informatie voor iedereen zo actueel toegankelijk maken, zodat u het altijd weer kunt raadplegen.

U kunt zich aanmelden via deze website voor de nieuwsbrief.
Indien uw mailadres wijzigt, kunt u zich zelf met uw nieuwe mailadres opnieuw aanmelden, onder aan de nieuwsbrief.

De nieuwsbrief wordt ook altijd opgenomen op onze website. U kunt de actuele nieuwsbrief lezen, maar ook de oude nieuwsbrieven, die we opslaan in het archief.